Servicii
Fara perceperea de taxe sau comisioane clientilor sai , atat pentru asigurari de viata cat si pentru asigurari generale, Sucursala Aviso presteaza o gama larga de servicii in domeniul asigurarilor, avand ca scop crearea si implementarea de solutii in gestionarea riscurilor:
 • Consilierea in strategii de gestiune a riscurilor
  Societatea noastra construieste programe de asigurare adaptate la realitatea fiecaruia dintre clientii nostrii luand in considererare mediul desfasurarii activitatii lor si determinand gama de riscuri la care acestia sunt supusi.
 • Prezentarea de oferte
  Datorita contractelor incheiate cu principalii furnizori de servicii de asigurare din Romania, suntem in masura sa prezentam clientilor nostrii, in baza informatiilor primite de la acestia, o gama diversa de oferte.
 • Negocierea contractelor de asigurare
  In baza informatiilor puse la dispozitie de catre client dar si in functie de riscurile solicitate sau de istoricul daunelor inregistrate, societatea nostra negociaza atat clauzele contractuale cat si primele de asigurare practicate de catre asiguratori.
 • Administrarea contractelor de asigurare incheiate
  Avizam clientilor nostrii scadentele si datele de expirare a fiecarui contract in vederea pastrarii continuitatii acoperirii riscurilor cat si a evitarii situatiilor de neplata ca urmare a incetarii valabilitatii politelor pe motiv de neplata la termenele contractate.
 • Acordarea de asistenta la dosarele de dauna.
  In eventualitatea inregistrarii de daune pe politele de asigurare, acolo unde este necesar, acordam asistenta clientilor la constatarea pagubei, la intocmirea corecta a dosarului de dauna si nu in ultimul rand la incasarea in termen util a sumelor datorate cu titlu de despagubire de catre firmele de asigurari.